Arbeta hos oss

Vill du arbeta utomhus och ha ett rörligt arbete i en trivsam miljö där företaget tänker mycket på personalen och dess behov? Tveka inte att kontakta oss!

 

Lediga tjänster:

Svensk Skogsservice är ett prisbelönt skogsvårdsföretag med höga ambitioner. Vi bedriver skogsvård med fokus på kvalitet och ekonomi och att våra uppdrag genomförs med ett långsiktigt gott ekonomiskt resultat för alla parter.  Svensk Skogsservice arbetar inte enbart med skogsvård, utan även som ett komplett konsultföretag med bred kompetens inom skogsbruk, natur och miljö.

 

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu personer för följande tjänster.

Arbetsledare för röjningar av kraftledningsgator:

Vi söker driftiga och positiva arbetsledare till kraftledningsröjning. Arbetsområdet är hela Sverige där man arbetar i team av 5 personer, därför är flexibilitet väldigt viktigt. Jobbet innebär att du ligger borta under längre perioder. Teamen består av en blandning av svenska och polska röjare. Du bör trivas med ett fysiskt krävande arbete. För att passa för arbetet bör du ha goda engelskakunskaper och B-körkort. Vi är ett växande företag som erbjuder möjligheter till vidareutveckling och karriärmöjligheter för rätt person med rätt driv, attityd och kunskap för att lyckas i skogsbranschen.

På grund av nya krav så är motorsågskörkort A, B, C, D meriterande.

Kontakta:
Joakim Gustafsson, VD & Infrastrukturchef
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
(Ansökan skickas hit)
Märk ansökan "Kraftledning"
Telefon: 0733 - 90 22 20 (Dagtid, Vardagar)

 

Lokala ombud:

Efterfrågan på våra skogsvårdstjänster ökar kraftigt, därför söker vi nya lokala ombud som:
Företagare skogsvård

Vi söker dig som vill bli/är företagare inom skogsvårdsbranschen. Du är praktiskt och/eller teoretiskt kunnig inom skogsvård samt har många och goda kontakter med skogsägare/virkesköpare inom ditt närområde. Du är också positiv, bra på att lära ut och är en god arbetsledare.

Du kommer att organisera, planera och leda såväl röjningar som plantering inom ditt geografiska närområde och ha ansvar för kvalitetskontroller av plantor, planteringar och röjningar.

Vi stödjer Dig i marknadsföring, administration och utbildning.

Vi rekryterar, utbildar och utrustar den arbetskraft vi tillhandahåller Er. Vår arbetskraft rekryterar vi i Polen. Den utländska arbetskraften anställs direkt i Svensk Skogsservice AB och vi följer svenska lagar och kollektivavtal.

Kontakta:
Kenneth Gustavsson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 070 625 39 24