Skip to main content

Arbeta hos oss

Svensk Skogsservice AB är ett av Sveriges största skogsvårdsföretag. Vi är ett prisbelönt företag med höga ambitioner. Företaget har fokus på kvalitet och ekonomi. Kvalitet har redan från början varit företagets ledord. Svensk Skogsservice är inte bara ett skogsvårdsföretag utan är även ett komplett konsultföretag inom skogsbruk, natur och miljö. Vi röjer cirka 15 000 hektar och planterar cirka 4 miljoner skogsplantor årligen. Omsättningen för 2019 uppgår till cirka 50 miljoner kr och antalet anställda uppgick till som mest 110 skogsarbetare under högsäsongen 2019. Verksamhetsområdet är Sverige och genom lokala ombud och egna kontor har vi en lokal förankring inom stora delar av vårt verksamhetsområde.

Vill du arbeta utomhus och ha ett rörligt arbete i en trivsam miljö där företaget tänker mycket på personalen och dess behov? Tveka inte att kontakta oss!

 

Lediga tjänster:

Vill du bli en av våra skogsvårdshjältar i ett härligt team med hög kunskap och där vi tillsammans jobbar hårt för att ligga i framkant när det gäller miljö, klimat och energiomställning. Kolla då in följande tjänst!

Teamledare / förman för röjningar av kraftledningsgator säsongen 2022

Skogsarbetare, motormanuell avverkning
Kommun: Dals-Ed
Heltid
6 månader eller längre
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi s√∂ker driftiga och positiva arbetsledare f√∂r kraftledningsr√∂jning. √Ąr du en driven ledare som tycker om att arbeta mot tydliga m√•l och gillar st√§ndig utveckling/f√∂rb√§ttring kan detta vara jobbet f√∂r dig. Vi erbjuder v√•ra arbetsledare en bra helhet med konkurrenskraftiga villkor och m√∂jlighet till utveckling. Arbetsomr√•det √§r hela Sverige (tyngdpunkt mellersta och s√∂dra) d√§r man arbetar i team av ca fem personer, d√§rf√∂r √§r flexibilitet v√§ldigt viktigt. Jobbet inneb√§r att du ligger borta under l√§ngre perioder (veckovis). Teamen best√•r av en blandning av svenska och utl√§ndska r√∂jare som r√∂jer tillsammans. Du b√∂r trivas med ett fysiskt kr√§vande arbete. F√∂r att passa f√∂r arbetet b√∂r du ha goda engelskkunskaper, datorvana och B-k√∂rkort. Vi √§r ett v√§xande f√∂retag som erbjuder m√∂jligheter till vidareutveckling och karri√§rm√∂jligheter f√∂r r√§tt person med r√§tt driv, attityd och kunskap f√∂r att lyckas i skogsbranschen.

Vi söker nu 3 drivna arbetsledare.

Erfarenhet inom kraftledningsröjning eller vanlig ungskogsröjning är starkt meriterande.

Följande utbildningar / körkort är meriterande:
Motorsågskörkort A, B, C, D.
Röjsågskörkort.
HLR, Första hjälpen och ESA.
BE-körkort bil. (B-Körkort krävs)

Saknar du någon behörighet gällande Motorsåg, röjsåg, HLR, Första hjälpen eller ESA så får du genomgå dessa hos Dalslands Skogsskola

Tillträde: Vår/sommar 2022.
Svenska i tal och skrift är ett krav.
Varaktighet: Heltid 100% Säsongsanställning. Med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön: Avtalsenlig lön.

Många av våra projekt körs med ackordssystem vilket skapar möjlighet till extra ersättning.

Projektledare hos oss som du kommer jobba nära tillsammans med är: Joakim Gustafsson och Andreas Gustavsson.

VD & Infrastrukturchef:
Joakim Gustafsson
Telefon: 0534 669 26
E-post: joakim@svenskskogsservice.se

Lokala ombud:

Efterfrågan på våra skogsvårdstjänster ökar kraftigt, därför söker vi nya lokala ombud som:
Företagare skogsvård

Vi söker dig som vill bli/är företagare inom skogsvårdsbranschen. Du är praktiskt och/eller teoretiskt kunnig inom skogsvård samt har många och goda kontakter med skogsägare/virkesköpare inom ditt närområde. Du är också positiv, bra på att lära ut och är en god arbetsledare.

Du kommer att organisera, planera och leda såväl röjningar som plantering inom ditt geografiska närområde och ha ansvar för kvalitetskontroller av plantor, planteringar och röjningar.

Vi stödjer Dig i marknadsföring, administration och utbildning.

Vi rekryterar, utbildar och utrustar den arbetskraft vi tillhandahåller Er. Vår arbetskraft rekryterar vi i Polen, Ukraina och Rumänien. Den utländska arbetskraften anställs direkt i Svensk Skogsservice AB och vi följer svenska lagar och kollektivavtal.

VD & Infrastrukturchef:
Joakim Gustafsson
Telefon: 0534 669 26
E-post: joakim@svenskskogsservice.se