Skip to main content

Svensk Skogsservice AB är ett prisbelönt företag med höga ambitioner.
Genom branschens mest kompetenta personal med lång erfarenhet av skog har företaget haft en stark tillväxt sedan starten 2003 och är nu ett av Sveriges största skogsvårdsföretag.

Vårt huvudkontor ligger i Dals-Ed, men vi utför arbeten över hela Sverige. Från vår filial i Ludvika är vi verksamma i stora delar av Mellansverige. För att nå övriga delar av Sverige arbetar vi med lokala ombud. Dessa ger oss en lokalkännedom, som annars är svår att få, samt en trygghet för dig som kund.

I vår bransch sätter klimatet ramarna för när arbetet kan utföras. Vi är mycket stolta över att vår säsongspersonal återkommer år efter år, vilket ger en gedigen erfarenhet och kompetens.

Vi fokuserar på kvalitet i alla våra arbeten, stora som små, och lägger mycket energi på utbildning, planering och uppföljning. Målet är att få bästa möjliga tillväxt på skogen och ett gynnsamt ekonomiskt resultat för alla parter.

Sedan vi började röja ledningsgator år 2004 har denna del av verksamheten vuxit mycket snabbt och vi kan idag utföra alla typer av skogliga arbeten inom alla delar av infrastrukturnätet. Målet är att vara med och bygga upp morgondagens infrastruktur till något ännu bättre.

Ingen kund är för liten eller för stor för oss!

Christoffer Petrén
Ordförande

Joakim Gustafsson
Ledamot/Vd

Jon Gustafsson
Ledamot

Andreas Gustavsson
Styrelsesuppleant

 • M√§ssa: Skog & Traktor Emmaboda¬†
  När: 11-12 Maj
  Var: Emmaboda Flygbana РMonter 6 Läs mer
 • M√§ssa: Skogsmaskindagarna
  När: 18-19 Maj
  Var: Karlskoga Flygplats Läs mer
 • M√§ssa: Sk√•nska Jakt & Fiskem√§ssan
  När: 25-26 Augusti
  Var: Bosjökloster Slott

Kom och prata skogsvård med vårt ombud Hillevi Mårtensson Läs mer

Svensk Skogsservice AB erbjuder skogsvårdstjänster med fokus på långsiktigt värdeskapande för skogsägare, där arbetet utförs av branschens mest kompetenta personal. Svensk Skogsservice AB är ett mångsidigt företag som kan erbjuda kvalitativa tjänster inom många områden. Huvuddelen av vår verksamhet utgörs av skogsvårdsarbeten. Vi utför alla typer av motormanuella arbeten. Röjningar, motorsågsarbeten och även plantering. Vårt andra stora arbetsområde är röjning av infrastruktur såsom kraftledningar och vägar.
Svensk Skogsservice AB är även ett konsultföretag inom skog, natur och miljö. Skogsbruksplanläggningen, trädsäkring och breddning av kraftledningar är de största verksamheterna på konsultsidan just nu. Vi kan även via Dalslands Skogsskola som är en del av vår Grupp, erbjuda flera skogliga utbildningar från SYNs kursprogram inklusive utbildningar för motorsåg klass A,B,C,D,V.

 • M√§ssa: Sk√•nska Jakt & Fiskem√§ssan
  När: 26-27 Augusti
  Var: Bosjökloster Slott
  Läs mer
 • M√§ssa: Bondens Dag
  När: 2-3 September
  Var: Backamo
  Läs mer