Skip to main content

Ombud för Svensk Skogsservice

√Ąr du v√•rt n√§sta ombud?
Vi på Svensk Skogsservice söker dig som brinner för skogsvård och vill ingå i vårt skogsvårdsteam.

Ladda ner information om ombud som PDF-fil:

Svensk Skogsservice är en blandning av ett traditionellt skogsvårdsföretag och ett modernt nätverksföretag. Genom våra ombud som är fristående skogsvårdsentreprenörer i olika delar av Sverige levererar vi gemensamt kvalitativa tjänster inom skogsvård.

Genom att dra nytta av varandras kunskaper samt engagemang utvecklas vi i våra respektive företag. Som lokalt ombud ombesörjer du försäljning av arbeten, planerar, arbetsleder och följer upp arbetsinsatserna. Som ombud och del av nätverket är du aldrig ensam utan kan alltid få hjälp.

Engagemanget för dig som ombud kan variera efter ambitionsnivå Рalltifrån två personer i ett team till flera team på vardera 4 Р5 personer under önskad tidsperiod. 2 Р3 team med ca 10 Р15 personer bör motsvara ett heltidsarbete för dig som ombud.

Svensk Skogsservice anställer och utbildar de personer som ingår i dina arbetslag. De har SYN:s Gröna körkort eller motsvarande samt har genomgått Skogsskötselskolan, förstahjälpen/hjärtlungräddning, brandkunskap och teknikutbildning i röjning.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Ombudschef:

Kenneth Gustavsson
Mobil: 076 135 08 05
E-post: kenneth@svenskskogsservice.se