Skip to main content

– Tack! Det känns helt underbart. Jag blev både chockad och glad! Men jag vet inte om jag känner mig så ung efter alla år i branschen, säger han och skrattar. Det är många som kämpat hårt för detta under lång tid och det kommer betyda mycket för alla anställda, ombud, styrelse och övriga som gör ett kanonjobb för oss i en tuff bransch.

Läs allt om utmärkelsen här: www.grona.org/nyheter/joakim är årets unga skogsentreprenör/

 

Juryns motivering:
Joakim Gustafsson är ett föredöme och en utpräglad entreprenör med ett tydligt kundfokus, som ständigt söker nya innovativa lösningar med hjälp av ny teknik och nya metoder. Han har ett driv och engagemang som gör honom till ett föredöme för blivande och nuvarande entreprenörer i branschen. Joakim har också en väl utvecklad och genomtänkt personalpolitik.


Juryn har bestått av:

Per Fenger-Krog, Stora Enso
Anna Furness, Skogsentreprenörerna
Örjan Lenárd, Gröna arbetsgivare
Priset har en viktig roll

Priset Årets Unga Skogsentreprenör delas ut till en ung och framstående entreprenör inom skogsbruk. Utmärkelsen har en viktig roll för branschen av flera skäl – dels som inspirationskälla för att utveckla befintliga och nystartade företag, men även för att sprida en positiv bild av skogsbruket som kan öka kännedomen och attraktionskraften. Priset har delats ut sedan 2008 och är på 50 000 kronor.