Skip to main content

Svensk Skogsservice växer, anställer ytterligare 50 personer inom två år och stärker nu styrelsen med rekryteringsproffs!

Christoffer Petrén Växjö, VD Inpeople Sverige AB blir ny styrelseledamot i Svensk Skogsservice!

En av Svensk Skogsservice absoluta nyckelfaktorer för fortsatt tillväxt handlar om kompetensförsörjning och möjligheten att fortsätta attrahera kompetent personal. Vi ligger i framkant inom skogsbranschen vad gäller kompetensutveckling och attraktionskraft inom rekrytering och vi satsar outtröttligt vidare på att utveckla sunda rutiner och system för att säkerställa att vi även kommer klara morgondagens rekryteringsbehov.

 

-I rådande högkonjunktur är rekrytering ingen enkel utmaning och som ett led i att säkerställa att Svensk Skogsservice förblir det bästa skogsvårdsbolaget i Sverige att arbeta hos har vi valt in Christoffer Petrén i bolagets styrelse. -Berättar bolagets huvudägare och VD Joakim Gustafsson.

Christoffer är VD på Inpeople Sverige AB som är ett av sydostregionens ledande bolag inom rekrytering och personaluthyrning. Christoffer arbetar dagligen med strategier kring långsiktigt hållbara rekryteringsprocesser, moderna skräddarsydda personallösningar samt employer branding.

-Christoffer har gedigen kompetens inom HR-området och har stor vana av att röra sig mellan många olika branscher och dess olika utmaningar vilket är ett perspektiv vi tycker passar väl in i vår moderna och pigga organisation. -Berättar Joakim Gustafsson vidare.

 

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Christoffer i styrelsen för att ytterligare stärka vår organisation och fortsätta vår expansiva resa som Sveriges ledande skogsvårdsbolag. Klarar vi bara av att få tag på personal kommer vi under kommande två åren anställa ytterligare 50 medarbetare vilket i sig är en utmaning som heter duga, är man intresserad av vår bransch eller bara nyfiken på hur det fungerar att arbeta hos oss är man alltid välkommen att höra av sig till oss, berättar Joakim Gustafsson avslutningsvis.

INFO OM BOLAGET:

Svensk Skogsservice AB är ett av Sveriges största skogsvårdsföretag. Vi är ett prisbelönt företag med höga ambitioner. Företaget har fokus på kvalitet och ekonomi. Kvalitet har redan från början varit företagets ledord. Svensk Skogsservice är inte bara ett skogsvårdsföretag utan är även ett komplett konsultföretag inom skogsbruk, natur och miljö. Vi röjer ca 15000 ha årligen och planterar 4 miljoner plantor. Omsättning 2018 ca 50 miljoner. Antal anställda under högsäsong 2018 ca 110 stycken. Geografiskt område är Sverige där vi genom våra ombud idag täcker in större delen genom lokal förankring i följande orter,. Trollhättan, Jönköping, Växjö, Tingsryd, Skåne, Örebro, Linköping, Strängnäs, Norrland Piteå och Östersund. Egna kontor i Ed och Ludvika.

 

Årets företagare i Dals-Ed 2009, Anders Walls stipendium landsbygdsutveckling 2010, Västsvenska skogspriset 2010, Gasellföretag 2011, Årets jobbskapare YEOS 2012, Joakim Gustafsson Grundare- Finalist- Fyrbodals mest företagsamma människa 2014, Jon Gustafsson VD- Finalist i Årets unga VD 2014, Kalle Ödén Ombud, Årets Gröna Företag i Tingsryds kommun 2015 .

 

För mer information:
Joakim Gustafsson VD Svensk Skogsservice
joakim@svenskskogsservice.se
0733902220

Christoffer Petrén VD Inpeople Sverige AB
Ny styrelseledamot Svensk Skogsservice
christoffer.petren@inpeople.se
0722091800